Møt årets produsenter!

Kine Sophie Steffensen

Mitt navn er Kine Sophie Steffensen, er 27 år og er film student ved Fagskolen Kristiania i Bergen. Jeg er en Norsk-amerikaner født i Vancouver Canada, som vokste opp i Asker. Etter videregående var jeg i førstegangstjenesten hvor jeg ble medic. Senere flyttet jeg til Tromsø hvor jeg studerte Biologi ved UiT i tre år. Der jobbet jeg også som akvarist i to år ved Polaria. Funfact: har vært 81 grader nord (ja altså forbi Svalbard) Hobby: fridykking
Jobb: Livredder ved Nordnes Sjøbad (har ikke trengt å redde noen... enda). Gleder meg til å være med i Røst Filmworkshop.

Isac Skjevik Kvello

Jeg heter Isac, 21 år fra Verdal og studerer film ved Fagskolen Kristiania, Bergen. Lidenskapen for filmproduksjon kom i tidlig alder og har blitt større og større med årene. Lever i dag av jobben som filmskaper i eget foretak, og har gjort jobber for blant annet Equinor, ABB og Norges Skiforbund. Fritiden til overs benyttes helst på fjellet eller hjemme med gitaren i hendene. Jeg ser frem til en spennende høst sammen med Røst!

Karen Mathea Ulvund Solstad

Karen Mathea 23 år fra Volda. Studerer TV-produksjon ved UIB. Tidligere vært Journalist i Nrk Nyheter, men trives også godt i produsentrollen og har blant annet vært produsent for en dokumentarfilm som skal være med på BIFF i år. Har før TV-produksjon drevet en del med Teater og også hatt et år i Garden. Gleder meg til å få nye erfaringer i Røst og å bli kjent med nye spennende folk!